Heeft u interesse in onze diensten?

Kwaliteit boven kwantiteit

Betrouwbare aannemer

Kennis en vakmanschap

Stalen kozijnen

Met stalen kozijnen geeft u een robuuste en authentieke uitstraling aan uw woning. Eko Bouw Huissen BV is u graag van dienst met het realiseren van uw kozijnen van staal. Voor het realiseren van uw stalen kozijnen, werken wij samen met vaste partners, namelijk Perfect View/Kroon en MHB. Dankzij deze samenwerking ontvangt u thermisch geïsoleerde stalen ramen, deuren en gevels van de hoogste kwaliteit. 

Onze rol in de realisatie van stalen kozijnen

Dankzij de nauwe samenwerking met onze partners, verzekeren wij u van een prachtig eindresultaat. Onze partners verzorgen het leveren en de afmontage van de kozijndelen. Wij verzorgen alle bouwkundige voorbereidingen van de kozijnen. Dankzij een goede voorbereiding, kan de montage probleemloos worden uitgevoerd. Dat is belangrijk, want stalen puien laten slechts kleine marges toe.

Kom meer te weten over onze mogelijkheden

Wilt u een huis gaan bouwen? Staat er een verbouwing op de planning? Of wilt u uw woning gaan renoveren? In alle gevallen zijn wij u graag van dienst met het leveren en plaatsen van de stalen kozijnen. Daarnaast kunnen wij nog veel meer werkzaamheden voor u verzorgen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact op door te bellen naar 026 32 506 88.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Ekobouw Huissen

Nijverheidstraat 4
6851 EJ Huissen
Nederland
T: 0263250688
E: ekobouwhuissen@gmail.com