NIEUWBOUW

NIEUWBOUW VAN UW WONING

Gaat u een nieuwe woning bouwen? Eko Bouw Huissen BV helpt u erbij. Wij streven naar een uniek eindproduct dat dankzij intensief overleg geheel aan uw woonwensen voldoet. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij voorop. Wij vinden de juiste combinatie tussen aloude traditionele bouwmethodes en het beste van alle bouwkundige innovaties van nu. Zo bouwen we het liefst met degelijke poriso binnenmuursteen, gecombineerd met hoogwaardige isolerende dakelementen.

FLEXIBILITEIT EN AANDACHT VOOR DE OPDRACHTGEVER

Wanneer wij iets bouwen, leveren we maatwerk. Daarom zijn projectontwikkeling en seriematige bouw ons vreemd. Ook hechten we weinig waarde aan prefab woningbouw. Hiermee gaat er een sterk marktaandeel aan ons voorbij. Deze manier van werken past echter niet in onze visie. In plaats daarvan, richten wij ons op flexibiliteit en aandacht voor de opdrachtgever. Door goede communicatie en uitstekende dienstverlening zorgen we voor een eindresultaat waarmee zowel wij als de opdracht gever 100% tevreden zijn.

Staat u nog helemaal aan het begin van de bouwplannen? Wij brengen u graag in contact met een aantal zeer kundige architecten uit onze relatiesfeer. Zij zijn op de hoogte van de laatste bouwkundige voorschriften, bestemmingsplannen en vergunningsvoorwaarden. In samenwerking met hen creëren we een uniek ontwerp dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ekobouw Huissen

Nijverheidstraat 4
6851 EJ Huissen
Nederland
T: 0263250688
E: ekobouwhuissen@gmail.com