DUURZAAMHEID

ALTENATIEVE ENERGIEBRONNEN

Bij Eko Bouw Huissen BV vinden we het oprecht belangrijk om rekening te houden met de toekomst en onze toekomstige generaties. Wij informeren u daarom zo goed en eerlijk mogelijk. Ons advies is altijd gebaseerd op de kennis die we op dat moment beschikbaar hebben.

Onze dienstverlening gaat nog veel verder. Zo zijn we tijdens de ontwerpfase al bezig met de positionering van de beglazing. Deze passen we het liefste veelal op het zuiden toe. Hierdoor maakt u zelfs in de wintermaanden gebruik van het beschikbare zonlicht en de warmte die dat meebrengt.

De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van alternatieve energiebronnen zoals aardwarmte en zonne-energie. Deze duurzame bronnen van energie zijn niet meer weg te denken bij de realisatie van nieuwe bouwprojecten. Het rendement van deze energiebronnen blijft alsmaar verbeteren. Ook prijstechnisch wordt alternatieve energie steeds gunstiger. Met de overstap naar duurzame energie draagt u bij aan een schoner milieu, verbetert uw wooncomfort en bespaart u kosten op de lange termijn.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ekobouw Huissen

Nijverheidstraat 4
6851 EJ Huissen
Nederland
T: 0263250688
E: ekobouwhuissen@gmail.com