Heeft u interesse in onze diensten?

Kwaliteit boven kwantiteit

Betrouwbare aannemer

Kennis en vakmanschap

Kozijnen renovatie

Zijn uw kozijnen aan renovatie toe? Eko Bouw Huissen BV verzorgt het graag voor u. Voor het renoveren van uw kozijnen werken we samen met betrouwbare partners, namelijk: Perfect View/Kroon en MHB. Zij leveren thermisch geïsoleerde ramen en kozijnen en verzorgen de afmontage. Wij verzorgen de bouwkundige voorbereidingen, waardoor we probleemloze montage mogelijk maken. Zo zorgen we samen voor een vakkundige renovatie van uw kozijnen.

Hoe kozijnen renovatie bijdraagt aan een duurzame toekomst

Eko Bouw Huissen BV is een jong bedrijf dat openstaat voor de toekomst. Zo hebben we een sterke focus op duurzaam en milieubewust (ver)bouwen. Met de renovatie van kozijnen zet u een belangrijke stap naar een duurzamere woning. Goede kozijnen isoleren uw woning. Dankzij goede isolatie bespaart u aanzienlijk op uw stookkosten.  

Verbeter de uitstraling van uw woning met het renoveren van uw kozijnen

Naast dat renovatie van uw kozijnen bijdraagt aan een beter milieu, brengt het nog meer voordelen met zich mee om uw kozijnen te renoveren. Zo zien de kozijnen er mooi uit en dragen ze bij aan de algehele uitstraling van uw woning. Ook wordt de waarde van uw woning verhoogd. Schakelt u ons in voor de renovatie van uw kozijnen? Of heeft u hierover nog vragen? Contacteer ons vandaag nog door te bellen naar 026 32 506 88.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Ekobouw Huissen

Nijverheidstraat 4
6851 EJ Huissen
Nederland
T: 0263250688
E: ekobouwhuissen@gmail.com