Heeft u interesse in onze diensten?

Kwaliteit boven kwantiteit

Betrouwbare aannemer

Kennis en vakmanschap

Keukenrenovatie Arnhem

U bent toe aan vernieuwing, maar u wilt niet direct een nieuwe keuken kopen: kies daarom voor keukenrenovatie in Arnhem en omgeving door Eko Bouw Huissen BV. U geeft met een kleiner budget uw keuken een totaal nieuwe uitstraling. Daarbij kiest u met keukenrenovatie voor een duurzame oplossing. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag gerust naar de mogelijkheden van keukenrenovatie in de omgeving Arnhem!

Keukenrenovatie in de regio Arnhem: uw oude keuken als nieuw!

Het verbouwen van uw keuken betekent meer woongenot. En dat niet alleen, uw huis krijgt ook meer waarde! Het is dus een goede investering. Naast keukenrenovatie, zijn wij ook in te schakelen voor het verbouwen van uw keukenruimte in Arnhem. Ook verzorgen we eventueel benodigde aanpassingen van uw w- en e- installatiewerken. 

Een betaalbaar nieuw uiterlijk dankzij uw keukenrenovatie in Arnhem

Wilt u graag uw keuken renoveren en bent u daarom op zoek naar een specialist? Eko Bouw Huissen BV, gevestigd nabij Arnhem, kijkt samen met u naar de mogelijkheden op het gebied van keukenrenovatie. Door eerst uw wensen, ideeën en verwachten in kaart te brengen, kunnen wij u vervolgens voorzien van deskundig advies op basis van de gewenste keuken. Voor vragen of het maken van een afspraak belt u naar 026 32 506 88.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Ekobouw Huissen

Nijverheidstraat 4
6851 EJ Huissen
Nederland
T: 0263250688
E: ekobouwhuissen@gmail.com