Heeft u interesse in onze diensten?

Kwaliteit boven kwantiteit

Betrouwbare aannemer

Kennis en vakmanschap

Bouwbedrijf Zevenaar

Goed dat u de weg heeft gevonden naar Eko Bouw Huissen BV, het bouwbedrijf nabij Zevenaar. Wij bouwen, verbouwen, renoveren en plegen onderhoud en voeren zowel kleine als grote werkzaamheden uit voor bedrijven en particulieren. Wilt u uw zorgen uit handen laten nemen? Kies voor bouwen met garantie!

Kwaliteit boven kwantiteit bij bouwbedrijf in Zevenaar en omstreken

Een bouwproces begint met een goed gesprek. Hoe wilt u wonen? Wat wilt u veranderen aan uw huidige huis of bedrijfspand? Wat is de financiële situatie? Allemaal informatie die van belang is bij bouw of verbouw. Samen met u willen we dit graag in kaart brengen, want dan pas kunnen wij een persoonlijk product afleveren. Passend bij uw wensen. In zee gaan met bouwbedrijf Eko Bouw Huissen BV, betekent meer dan alleen de bouw van uw project in Zevenaar. Wij zijn kundig en betrokken vanaf het eerste contact tot aan de realisatie van het project.

Wij maken het bouwproces leuk

Een bouwproject kan veel zorgen met zich mee brengen. Maar niet bij Eko Bouw Huissen BV. Wij hebben de touwtjes stevig in handen. Het bouwproces wordt leuk, zonder aangename verassingen. U stapt uw nieuwe aanbouw, droomhuis of bedrijfspand binnen met een lach. Wilt u meer informatie of kennismaken met ons bouwbedrijf, gevestigd nabij Zevenaar? Neem dan contact op door te bellen naar 026 32 506 88. Wij staan voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Ekobouw Huissen

Nijverheidstraat 4
6851 EJ Huissen
Nederland
T: 0263250688
E: ekobouwhuissen@gmail.com