Heeft u interesse in onze diensten?

Kwaliteit boven kwantiteit

Betrouwbare aannemer

Kennis en vakmanschap

Bouwbedrijf Arnhem

Bij Eko Bouw Huissen BV, het bouwbedrijf in de regio Arnhem, vindt u alle specialisaties onder één dak. Als lid van Bouwend Nederland zijn wij aannemer voor zowel particulieren als bedrijven. Als bouwbedrijf realiseren we grote en kleine bouwprojecten in de regio Arnhem. Met een hecht team van vakmensen én in samenwerking met betrouwbare partners. Wat uw project ook is, wij zijn uw vakbekwaam bouwbedrijf in de omgeving Arnhem.

Eko Bouw Huissen BV, hét bouwbedrijf voor elke bouwopdracht in Arnhem en omgeving

Bouwen en verbouwen, renoveren en onderhouden in de regio Arnhem, we doen het allemaal met vakmensen bij Eko Bouw Huissen BV. Van nieuwbouw tot renovatie van uw badkamer. Hoe klein of groot het project ook is, wij pakken het proactief aan. Wij zijn een buitengewoon bouwbedrijf in de regio Arnhem want naast het uitvoeren van nieuwbouwwoningen, richten wij ons ook op appartementen en utiliteitsbouw.

Kwaliteit boven kwantiteit

Bij al onze opdrachten gaat kwaliteit boven kwantiteit. Als bouwbedrijf in de regio Arnhem bieden wij u meer dan alleen de bouw van uw project. Wij zijn actief betrokken vanaf het eerste contactmoment tot en met de oplevering. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar hierin zit onze meerwaarde. Wij nemen uw zorgen van begin tot einde uit handen. Persoonlijk contact met u als klant vinden we belangrijk. Om deze reden richten we ons niet op seriematige bouw, maar ligt onze focus juist op maatwerk.  

100% kwaliteit en garantie

Het enthousiaste team van Eko Bouw Huissen BV, het bouwbedrijf in de regio Arnhem, bestaat uit vakmensen en maakt alles op maat in onze eigen werkplaats. Kennis en vakmanschap staan bij ons centraal. Met een goede werkvoorbereiding en planning zorgen we ervoor dat u de kwaliteit ontvangt waar wij voor staan. Heeft u een bouwproject? Neem dan vrijblijvend contact op. U bereikt ons op 026 32 506 88. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Ekobouw Huissen

Nijverheidstraat 4
6851 EJ Huissen
Nederland
T: 0263250688
E: ekobouwhuissen@gmail.com