Heeft u interesse in onze diensten?

Kwaliteit boven kwantiteit

Betrouwbare aannemer

Kennis en vakmanschap

Aannemersbedrijf Arnhem

Zoekt u een kundig en betrokken aannemersbedrijf in Arnhem en omgeving? Goed dat u de weg heeft gevonden naar Eko Bouw Huissen BV, de aannemer in regio Bemmel. U mag bij ons kwaliteit verwachten en wij doen er alles aan, voor zowel bedrijven als particulieren, om een bouwproject zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Bent u onze volgende opdrachtgever?

Een kundig en betrokken aannemersbedrijf in de regio Arnhem

Eko Bouw Huissen BV bouwt, verbouwt, renoveert en pleegt onderhoud. Zodra u met ons in zee gaat, bieden we meer dan alleen de bouw van uw project. Het aannemersbedrijf, niet ver gelegen van Arnhem, is betrokken bij uw project vanaf het eerste contactmoment tot en met de oplevering. Samen zorgen we voor een duurzaam bouwproject.

Kwaliteit komt op de eerste plaats

Wat u van ons kunt verwachten? Wij zijn een betrouwbare aannemer in Bemmel voor zowel bedrijven als particulieren waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. En met kwaliteit bedoelen we niet alleen productkwaliteit. Ook ontvangt u bij ons optimale begeleiding. Dit geldt voor zowel grote als kleine projecten.

Aannemer met eigen werkplaats nabij Bemmel

De aannemer nabij Bemmel beschikt over een eigen werkplaats. Hier maken we houten gevelelementen, kozijnen, lijstwerken, trappen en deuren. Uitsluitend met het gebruik van FSC gecertificeerd hout. Gaan wij voor u aan de slag? Dan bent u van harte welkom om in de werkplaats te komen kijken hoe uw project vorm krijgt.

Bouwen met garantie

Kiest u voor het aannemersbedrijf nabij Arnhem, dan kiest u voor kwaliteit met kennis en vakmanschap. Bij de aannemer in regio Bemmel bent u verzekerd van heldere afspraken, grip op de kosten en betrouwbaarheid. Ook ontvangt u bij ons meer dan een uitstekende service. Ontstaat er bijvoorbeeld een onvolkomenheid? Dan herstellen wij dit zo spoedig mogelijk. Voor vragen neemt u contact op door te bellen naar 026 32 506 88.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Ekobouw Huissen

Nijverheidstraat 4
6851 EJ Huissen
Nederland
T: 0263250688
E: ekobouwhuissen@gmail.com